dijous, 17 de maig del 2012

Un tribut fet amb pinzells

Hi ha vegades que l'atzar et fa conèixer persones molt interessants. Aprofitar aquestes coincidències és un dels meus últims grans propòsits de la meva vida. Us vull parlar d'una d'elles. Ell és en David Rovirola, nascut a Girona, va decidir anar un any a viure a Berlin, amb el propòsit de fer un dibuix al dia. Aquesta fugida artística va ser d'allò més enriquidora, i la ciutat i la gent d'allà el van fascinar. Tant que hi ha tornat enguany.

La seva obra és un tribut a molts pintors de diferents segles: Velázquez, Picasso, Van Gogh, El Greco, Ribera..., però més enllà d'això és un homenatge a la vida quotidiana, a la bellesa que ens envolta sense voler, sense ni tan sols buscar-la. Un panorama de petits plaers amagats en una mal entesa harmonia diària. D'altres en volen dir rutina, fastiguejats per anar per la vida amb els ulls tancats. El David ho converteix en un món fantàstic i una mica inquietant. És realment un goig veure els seus quadres.

Actualment una part de la seva obra està exposada a la Galeria El Mall (c/La Lluna, 5), al Raval de Barcelona. Una recomanació ben especial pels sentits. I per fer un petit tastet us deixo un video. Aguditzeu les papiles gustatives que això és caviar...




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada